Paulus fans


Heeft u ook een leuke Paulusherinnering? Over het luisteren naar de radio-uitzendingen, of over het (voor-) lezen van uw favoriete boek? Schrijf dan uw bijdrage door op de Paulusafbeelding rechtsonder te klikken!

Ik was als kind een grote Paulus fan. Toen het grote boek Paulus en de eikelmannetjes verscheen, wilde ik dan ook heel graag dat boek hebben. Ik had wel een spaarpot, maar daar zat nog niet genoeg in;doorsparen was het advies van mij ouders. Op een gegeven moment dacht ik mgenoeg te hebben ik gin met mijn mijn spaarpot naar de boekwinkel. ale centen, stuivers (met name die!), dubbeltjes en kwartjes werden op de toonbank gelegd en het tellen kon beginnen. Ik kwam toch nog iets te kort. Dat werd toen door mijn ouders geloof ik bijgepast. Sinds dien werd ik door het personeel van die winkel wel het stuivermannetje genoemd.
Het grote boek vond ik in het begin maar matig en vond het een eng verhaal en ook de prenten vond ik griezelig en ik wisnt er niet zo goed raad mee. Veel later pas ging ik het boek waarderen en ontdekte ik alle bijzondere kanten van het boek!!
Arjen van der Leeuw

Hallo Paulus-fans,
Ik ben Hans van de Louw en ik studeer journalistiek in Tilburg. Ik schrijf een verhaal over de terugkeer van de zogenaamde 'cult-series' op de Nederlandse televisie. Een van die series is Paulus de Boskabouter. Wie wil mij verder helpen en mij uitleggen waarom uw zo gek bent van Paulus? Wat u ervan vindt dat de oude afleveringen weer herhaald worden? Wat is er zo bijzonder aan hem? Ik zou dit erg op prijs stellen.
Met vriendelijke groet, Hans van de Louw
Student Journalistiek
hans-schrift@journalist.com
0614440011